OPDATERET 16:00 DEN 7. APRIL 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

Nuværende restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Coronapas ikke nødvendigt
Det er ikke nødvendigt at have et coronapas eller negativ test for at komme til tandlæge. De almindelige retningslinjer om ikke at møde op hvis man er syg eller har symptomer gælder dog stadig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Tandudtrækning

En tandudtrækning, eller også kaldet tandekstraktion, er den sidste udvej, når man har udelukket alle andre behandlingsmuligheder. Ingen drømmer om at få revet en tand ud, men det kan desværre blive nødvendigt, hvis tanden af den ene eller anden årsag ikke står til at redde.

Tandudtrækning går i grove træk ud på, at man fjerner tanden fra dens plads i kæbeknoglen og efterfølgende erstatter den manglende tand med en bro eller delprotese, hvis patienten ønsker det. En bro eller delprotese har ikke kun en kosmetisk effekt, men fungerer også som et praktisk element, da broen eller protesen kan være med til at sikre, at de andre tænder ikke flytter sig. Den manglende tand vil dog ikke blive erstattet, hvis der er tale om en visdomstand.

Hvordan foregår en tandudtrækning?

Selvom tanken om at få revet en tand ud kan være meget ubehagelig og angstprovokerende, skal man huske på, at det som hovedregel ikke er farligt at få foretaget en tandudtrækning.

En tandudtrækning foregår enten ved et mindre indgreb eller en lille operation, hvor man fjerner tanden og syr såret efterfølgende. Dette gør man med henblik på at fremme helingen. Da traditionel tandudtrækning sker under lokalbedøvelse, vil man ikke mærke smerte undervejs, men smerterne kan og vil typisk komme efterfølgende. Smerterne kan heldigvis holdes nede ved brug af smertestillende medicin.

Hvad koster en tandudtrækning?

Hvad koster det at få revet en tand ud?

Sådan lyder et af de mest stillede spørgsmål i tandlægebranchen.

Hos Tandlægehuset Brønderslev er vi eksperter i at udføre denne form for indgreb, som vi tilbyder til en rimelig pris. Skriv eller ring til os for at få et prisoverslag.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.