Ang. CoronavirusVi har fra mandag den 11. maj helt åbent igen, og du kan derfor frit kontakte os.
Vi sidder klar på telefon 96465300

Sundhedsstyrelsen har åbnet for, at tandklinikker nu igen må udføre alle undersøgelser og behandlinger.

I de næste uger kontakter vi alle, der tidligere har fået udsat deres aftaler.

Du må dog kun komme på klinikken, hvis du er helt uden symptomer på sygdom.

Vi bruger alle de værnemidler, som myndighederne anviser, så vi kan passe på dig og os selv. Der er ingen ekstra gebyrer for det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Tandbroer

Du har med en tandbro mulighed for at få erstattet din manglende tand.

En tandbro er en fastsiddende løsning, som på en pæn og naturlig måde erstatter de manglende tænder. Tandbroen erstatter som regel kun én tand, men kan også laves således, at den erstatter flere tænder.

Om en tandbro er den rette løsning for dig afhænger af flere individuelle faktorer. Et godt alternativ til en tandbro er et implantat. I mange situationer vil det være anbefalelsesværdigt at udføre en skånsom implantatbehandling frem for at indsætte en tandbro.

Tandbro eller implantat?

Der er fordele og ulemper ved begge behandlingsformer, hvorfor du bør komme forbi vores klinik til en undersøgelse, så du kan få en personlig vurdering. Det er nemlig umuligt at svare på, hvilken løsning der er bedst for dig uden at have kigget på dine tænder.

En tandbro vil være en god og langtidsholdbar løsning, såfremt de bærende tænder er sunde, men forsynet med store fyldninger. Her vil tandbroen ikke blot kunne erstatte den manglende tand, men også være med til at forstærke bropillerne. Bropillerne er et udtryk for de bærende tænder.

Et implantat er som regel den bedste løsning, såfremt de bærende tænder enten er helt fri for fyldninger eller kun har ganske få fyldninger. Med en implantatbehandling vil man modsat en brobehandling ikke involvere nabotænderne.

Ergo har dine tænders sundhed stor betydning for, hvilken løsning der er bedst i din situation.

Hvad koster en tandbro?

Det afhænger igen af flere individuelle faktorer. Prisen kommer dog i høj grad an på, hvor mange tænder du skal have erstattet, men der er også andre ting, som spiller ind.

Du kan med fordel indhente et tilbud på en tandbro eller et implantat, hvis du har mistet en eller flere tænder. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad der kendetegner de forskellige typer af tandbroer.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.