Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er ikke en officiel angstlidelse, men det er ikke desto mindre et reelt problem, som mange danskere kæmper med. Lider du af tandlægeskræk ligesom tusindvis af andre danskere? Så skal du være bekendt med, at der er hjælp at hente.

Hos Tandlægehuset Brønderslev har vi mange års erfaring med at behandle, hjælpe og rådgive patienter med tandlægeskræk. Derfor kan du stole trygt på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre dig en god oplevelse.

Hvad er tandlægeskræk?

Tandlægeskræk betyder, som ordet antyder, at man er bange for at gå til tandlæge.

Det er i den forbindelse vigtigt at kunne skelne mellem ikke at bryde sig om at gå til tandlæge og være decideret angst. Tandlægeskræk – på fagsprog odontofobi – er et overordnet begreb for alle tænkelige former for frygt i forbindelse med en tandlægebehandling.

Det anslås, at omkring 10 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk. Det er altså langt fra et problem, du står alene med, selvom det måske kan føles sådan.

Hvordan tackler vi tandlægeskræk?

Der findes rigtig mange måder at tackle tandlægeskræk på. Hos Tandlægehuset Brønderslev gør vi en stor indsats for at skabe tryghed for patienten med odontofobi, da vi er indforstået med, hvor invaliderende denne fobi kan være for det enkelte individ.

For at gøre det til en rar oplevelse at komme hos os gør vi en dyd ud af at forstå din angst, informere dig om behandlingen både før, under og efter, lytte til dig og generelt sørge for, at du føler dig tryg.

Det er ofte nemmere sagt end gjort at behandle tandlægeskræk, men vi er overbeviste om, at vi kan flytte dig i den rigtige retning.

Skriv eller ring til os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.