OPDATERET 16:00 DEN 7. APRIL 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

Nuværende restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Coronapas ikke nødvendigt
Det er ikke nødvendigt at have et coronapas eller negativ test for at komme til tandlæge. De almindelige retningslinjer om ikke at møde op hvis man er syg eller har symptomer gælder dog stadig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Tandproteser

Mangler du en eller flere tænder, vil du blive anbefalet at få udskiftet disse med aftagelige tandproteser.

En tandprotese er ikke bare en tandprotese. Der findes nemlig rigtig mange forskellige proteser, som kan isættes på forskellige måder. Det er alt sammen noget, som din tandlæge vil kunne fortælle dig meget mere om, hvis du kommer forbi til en forundersøgelse og en snak om dine muligheder.

Hvilken tandprotese der er den rigtige for dig afhænger primært af dine behov og din økonomi. De mest anvendte proteser består af unitor, acrylprotese og tryklås protese.

Delprotese eller helprotese

Hos Tandlægehuset Brønderslev arbejder vi med henholdsvis delproteser og helproteser, som bruges i forskellige situationer.

En delprotese er en god løsning for dig, som har mistet én eller flere tænder og ikke har økonomisk mulighed for at få foretaget en brobehandling. Delprotesen fungerer som en pæn og naturlig erstatning for de tabte tænder. Der er dog ikke mulighed for at få en delprotese, hvis man har tabt alle sine tænder.

En helprotese er for dig, som har mistet alle dine tænder. I dag er det mere eller mindre umuligt at se forskel på naturlige tænder og protesetænder, hvorfor denne løsning helt naturligt er blevet mere og mere eftertragtet med tiden. Helprotese er i øvrigt et andet ord for gebis.

Hvad koster en tandprotese?

Det er af gode grunde svært at svare på, hvad en tandprotese koster, da det først og fremmest afhænger af, om man ønsker en delprotese eller helprotese. Ligeledes afhænger prisen af, hvilken type protese man vælger.

Hos Tandlægehuset Brønderslev står vi til din rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et konkurrencedygtigt tilbud på en tandprotese. Du skal blot sende en e-mail eller give os et kald.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.