Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandproteser

Mangler du en eller flere tænder, vil du blive anbefalet at få udskiftet disse med aftagelige tandproteser.

En tandprotese er ikke bare en tandprotese. Der findes nemlig rigtig mange forskellige proteser, som kan isættes på forskellige måder. Det er alt sammen noget, som din tandlæge vil kunne fortælle dig meget mere om, hvis du kommer forbi til en forundersøgelse og en snak om dine muligheder.

Hvilken tandprotese der er den rigtige for dig afhænger primært af dine behov og din økonomi. De mest anvendte proteser består af unitor, acrylprotese og tryklås protese.

Delprotese eller helprotese

Hos Tandlægehuset Brønderslev arbejder vi med henholdsvis delproteser og helproteser, som bruges i forskellige situationer.

En delprotese er en god løsning for dig, som har mistet én eller flere tænder og ikke har økonomisk mulighed for at få foretaget en brobehandling. Delprotesen fungerer som en pæn og naturlig erstatning for de tabte tænder. Der er dog ikke mulighed for at få en delprotese, hvis man har tabt alle sine tænder.

En helprotese er for dig, som har mistet alle dine tænder. I dag er det mere eller mindre umuligt at se forskel på naturlige tænder og protesetænder, hvorfor denne løsning helt naturligt er blevet mere og mere eftertragtet med tiden. Helprotese er i øvrigt et andet ord for gebis.

Hvad koster en tandprotese?

Det er af gode grunde svært at svare på, hvad en tandprotese koster, da det først og fremmest afhænger af, om man ønsker en delprotese eller helprotese. Ligeledes afhænger prisen af, hvilken type protese man vælger.

Hos Tandlægehuset Brønderslev står vi til din rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et konkurrencedygtigt tilbud på en tandprotese. Du skal blot sende en e-mail eller give os et kald.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.