OPDATERET 16:00 DEN 7. APRIL 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

Nuværende restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Coronapas ikke nødvendigt
Det er ikke nødvendigt at have et coronapas eller negativ test for at komme til tandlæge. De almindelige retningslinjer om ikke at møde op hvis man er syg eller har symptomer gælder dog stadig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Tandfyldninger

Huller i tænderne skal repareres hurtigt, da man ellers vil opleve, at hullerne bliver større og dermed komplicerer hele behandlingsforløbet. For at undgå en forværring skal der foretages en tandfyldning. Tandfyldninger bruges både til udskiftning af eksisterende fyldninger og ved nye huller.

Repareres hullerne i tænderne ikke i tide, risikerer man, at hullerne bliver så store, at en rodbehandling er den eneste udvej. Der er vel at bemærke tale om en dyr og kompliceret behandling, som de færreste ønsker at stifte bekendtskab med.

En plastfyldning er oftest den bedste løsning

De mest anvendte tandfyldninger består af plastfyldninger, som byder på en god styrke og æstetik. Selvom plastfyldninger har en lang forventet levetid, så kan det blive nødvendigt at skifte dem ud efter xx antal år. Det kan man enten gøre af kosmetiske årsager, eller fordi fyldningerne er blevet utætte.

Hos Tandlægehuset Brønderslev giver vi dig også mulighed for at få erstattet din gamle sølvfyldning med en ny plastfyldning. Sølvfyldninger har været forbudt siden 2007, hvilket der naturligvis er visse gode grunde til.

De fleste kan nikke genkendende til, at en plastfyldning ser meget bedre ud end en sølvfyldning, hvorfor det er sund fornuft at få foretaget en udskiftning, hvis man stadig bærer rundt på sølvfyldninger.

Hvad koster en tandfyldning?

En tandfyldning kan variere i pris, da den faktiske pris afhænger af, om der er tale om en stor eller lille kindtand samt antallet af flader. Det er ikke desto mindre muligt at få foretaget denne behandling uden at skulle betale en formue. Alle vores ydelser udbydes nemlig til priser, hvor alle kan være med.

Ønsker du at vide den forventede pris på denne ydelse, så besøg vores underside, priser, eller kontakt os pr. mail eller telefon.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.