OPDATERET 16:00 DEN 7. APRIL 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

Nuværende restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Coronapas ikke nødvendigt
Det er ikke nødvendigt at have et coronapas eller negativ test for at komme til tandlæge. De almindelige retningslinjer om ikke at møde op hvis man er syg eller har symptomer gælder dog stadig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Knogleopbygning

En knogleopbygning kan blive nødvendig, hvis man erfarer, at der ikke er tilstrækkelig kæbeknogle til, at man kan indsætte et implantat.

Der findes forskellige måder at gribe knogleopbygning an på. Man kan enten bruge patientens egen knogle eller en kunstig knogle. Din tandlæge kan fortælle dig meget mere om de to muligheder.

Hos Tandlægehuset Brønderslev kan vi med afsæt i en grundig undersøgelse komme med en faglig vurdering af, om det er nødvendigt at opbygge kæbeknoglen, eller om der findes andre muligheder.

Får du foretaget en knogleopbygning, vil der som regel gå en håndfuld måneder, inden knogleopbygningen vil være integreret med den øvrige knogle. Herefter kan man indsætte en kunstig tandrod.

Hvad koster knogleopbygning?

Der findes ikke en officiel knogleopbygning pris, da prisen kan variere alt efter kompleksitet. Prisen afhænger ikke mindst af, om opbygningen sker med patientens egen knogle eller med en kunstig knogle. Den typiske behandling består af henholdsvis forundersøgelse og knogleopbygning, som du kan indhente en samlet pris på ved at kontakte os.

Da to behandlinger aldrig er ens, opfordrer vi dig til at indhente et personligt tilbud. Det kan du gøre ved at sende en e-mail eller ved at ringe os op inden for vores oplyste åbningstider.

Tandlægehuset Brønderslev er specialister i knogleopbygning

Hos Tandlægehuset Brønderslev udfører vi stort set alle tænkelige tandbehandlinger og tandindgreb – og knogleopbygning er naturligvis ingen undtagelse. Som patient er du i trygge hænder hos os, da vi beskæftiger nogle af landets dygtigste og mest erfarne tandlæger.

Foruden at kunne byde på høj ekspertise, sørger vi også for at levere tryg og professionel service hver gang. Du er garanteret service i verdensklasse, uanset om du skal have foretaget en knogleopbygning, tandudtrækning eller noget helt tredje.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.