Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Knogleopbygning

En knogleopbygning kan blive nødvendig, hvis man erfarer, at der ikke er tilstrækkelig kæbeknogle til, at man kan indsætte et implantat.

Der findes forskellige måder at gribe knogleopbygning an på. Man kan enten bruge patientens egen knogle eller en kunstig knogle. Din tandlæge kan fortælle dig meget mere om de to muligheder.

Hos Tandlægehuset Brønderslev kan vi med afsæt i en grundig undersøgelse komme med en faglig vurdering af, om det er nødvendigt at opbygge kæbeknoglen, eller om der findes andre muligheder.

Får du foretaget en knogleopbygning, vil der som regel gå en håndfuld måneder, inden knogleopbygningen vil være integreret med den øvrige knogle. Herefter kan man indsætte en kunstig tandrod.

Hvad koster knogleopbygning?

Der findes ikke en officiel knogleopbygning pris, da prisen kan variere alt efter kompleksitet. Prisen afhænger ikke mindst af, om opbygningen sker med patientens egen knogle eller med en kunstig knogle. Den typiske behandling består af henholdsvis forundersøgelse og knogleopbygning, som du kan indhente en samlet pris på ved at kontakte os.

Da to behandlinger aldrig er ens, opfordrer vi dig til at indhente et personligt tilbud. Det kan du gøre ved at sende en e-mail eller ved at ringe os op inden for vores oplyste åbningstider.

Tandlægehuset Brønderslev er specialister i knogleopbygning

Hos Tandlægehuset Brønderslev udfører vi stort set alle tænkelige tandbehandlinger og tandindgreb – og knogleopbygning er naturligvis ingen undtagelse. Som patient er du i trygge hænder hos os, da vi beskæftiger nogle af landets dygtigste og mest erfarne tandlæger.

Foruden at kunne byde på høj ekspertise, sørger vi også for at levere tryg og professionel service hver gang. Du er garanteret service i verdensklasse, uanset om du skal have foretaget en knogleopbygning, tandudtrækning eller noget helt tredje.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.