Tandfacader

Hos Tandlægehuset Brønderslev er vi specialister i at udføre facadebehandlinger.

En facadebehandling vil være den ideelle løsning for dig, hvis du har et ønske om enten at få skabt eller genskabt et flot smil. Med tandfacader er det nemlig muligt at friske tænderne og dermed smilet op, hvilket kan have en positiv indvirkning på din selvtillid og livsglæde.

En tandfacade er en tynd skal, som med ganske få redskaber kan sættes fast uden på din tand. Der er altså tale om en kosmetisk behandling, som har til formål at friske det ydre af tænderne op. Denne behandlingstype bruges især ved mindre tandskader som misfarvede tænder og knækkede hjørner. Det er takket være tandfacader slet ikke nødvendigt at udskifte den skadede tand.

Tandfacader af porcelæn

I vores klinik arbejder vi udelukkende med porcelænsfacader, idet porcelæn er et yderst holdbart materiale, som farvemæssigt kan matche dine egne tænder. Porcelænsfacader er effektive til at korrigere uensartede tænder, misfarvninger, mellemrum og slidt tandemalje.

Behov for tandfacader?

Om porcelænsfacader er den rette løsning for dig afhænger af, hvordan dine tænder ser ud.

Der er som udgangspunkt ingen grund til at få foretaget en facadebehandling, hvis ens tænder fremstår velfungerende og pæne. Derimod vil en facadebehandling være en fremragende løsning, hvis ens tænder er misfarvede og evt. plaget af mindre skader. For at sikre at du kan bevare så meget af din oprindelige tand som overhovedet muligt, skal du gerne have foretaget facadebehandlingen så hurtigt som muligt. Du kan evt. starte med at indhente et uforpligtende tilbud fra din lokale tandklinik.

Hvad koster en facadebehandling?

Søger du efter tandfacader priser, vil du erfare, at priserne kan variere betydeligt fra klinik til klinik.

Indhenter du et tilbud fra os, kan du være sikker på, at du får tilbudt en yderst konkurrencedygtig . Vores priser befinder sig nemlig på et overkommeligt niveau.

Skriv eller ring, hvis du ønsker at få et tilbud.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.