Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandimplantater

Det er takket være den teknologiske udvikling muligt at erstatte mistede tænder ved hjælp af tandimplantater, som ligner naturlige tænder på en prik. Et tandimplantat er et godt alternativ til andre behandlingstyper, da disse implantater ikke involverer andre tænder.

Om det er bedst at anbringe en bro, protese eller krone ovenpå implantatet afhænger af faktorer som økonomi, sammenbidsforhold, antal mistede tænder m.fl. Hos Tandlægehuset Brønderslev kommer vi med en faglig vurdering af, hvilken løsning der vil være bedst for dig.

Et tandimplantat er fremstillet af grundstoffet titanium og har form som en skrue. Man bruger titanium, da dette grundstof er i stand til at fungere med levende knoglevæv.

Hvem kan få tandimplantater?

Som udgangspunkt kan stort set alle voksne få indsat tandimplantater, men der kan være individuelle forhold, som gør, at en sådan behandlingstype ikke er hensigtsmæssig. I den anledning er det normal procedure at foretage en grundig forundersøgelse for at sikre sig, at patienten ikke fejler noget, som vil gøre en implantatbehandling til en mindre god løsning. I enkelte tilfælde vil man helt udelukke denne behandlingstype.

Unge patienter bør som hovedregel ikke få indsat tandimplantater, da væksten i kæberne først afsluttes, når man bliver voksen. Ligeledes frarådes patienter med diabetes, knogleskørhed og en håndfuld andre sygdomme at få foretaget en implantatbehandling.

Hvad koster en implantatbehandling?

Der findes ikke en officiel tandimplantat pris, da prisen helt naturligt vil variere fra patient til patient. Det skyldes, at ingen behandlinger er helt ens, hvorfor det er nødvendigt at beregne en individuel pris.

Ønsker du et mere konkret svar på, hvad en implantatbehandling koster, så opfordrer vi dig til at indhente et uforpligtende tilbud. Det kan du gøre ved at skrive eller ringe til os.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.