Tandimplantater

Det er takket være den teknologiske udvikling muligt at erstatte mistede tænder ved hjælp af tandimplantater, som ligner naturlige tænder på en prik. Et tandimplantat er et godt alternativ til andre behandlingstyper, da disse implantater ikke involverer andre tænder.

Om det er bedst at anbringe en bro, protese eller krone ovenpå implantatet afhænger af faktorer som økonomi, sammenbidsforhold, antal mistede tænder m.fl. Hos Tandlægehuset Brønderslev kommer vi med en faglig vurdering af, hvilken løsning der vil være bedst for dig.

Et tandimplantat er fremstillet af grundstoffet titanium og har form som en skrue. Man bruger titanium, da dette grundstof er i stand til at fungere med levende knoglevæv.

Hvem kan få tandimplantater?

Som udgangspunkt kan stort set alle voksne få indsat tandimplantater, men der kan være individuelle forhold, som gør, at en sådan behandlingstype ikke er hensigtsmæssig. I den anledning er det normal procedure at foretage en grundig forundersøgelse for at sikre sig, at patienten ikke fejler noget, som vil gøre en implantatbehandling til en mindre god løsning. I enkelte tilfælde vil man helt udelukke denne behandlingstype.

Unge patienter bør som hovedregel ikke få indsat tandimplantater, da væksten i kæberne først afsluttes, når man bliver voksen. Ligeledes frarådes patienter med diabetes, knogleskørhed og en håndfuld andre sygdomme at få foretaget en implantatbehandling.

Hvad koster en implantatbehandling?

Der findes ikke en officiel tandimplantat pris, da prisen helt naturligt vil variere fra patient til patient. Det skyldes, at ingen behandlinger er helt ens, hvorfor det er nødvendigt at beregne en individuel pris.

Ønsker du et mere konkret svar på, hvad en implantatbehandling koster, så opfordrer vi dig til at indhente et uforpligtende tilbud. Det kan du gøre ved at skrive eller ringe til os.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.