Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Pris eller kvalitet?

Vi konkurrerer ikke på prisen, men på kvaliteten.

Prissætning

Vi er klar over, at mange klinikker fokuserer på at gøre en behandling så billig som mulig. Vi er ikke tilhængere af disse discount-løsninger, da de altid går på kompromis med kvalitet og holdbarhed.


Hos Tandlægehuset Brønderslev er det netop kvaliteten og holdbarheden, der er det vigtigste. Vi tilbyder dog altid flere behandlingsmuligheder, også i forskellige pris-niveauer. Og vi giver den nødvendige hjælp, så du kan vælge den løsning, der er rigtig for dig.

Finansiering

SPARXPRES Logo
Tandlægehuset Brønderslev kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem og attraktiv finansiering af din tandbehandling.
Vælg et rentefrit lån over 12 måneder eller et VIP lån med mulighed for lav månedlig betaling.

1. Udfyld og send ansøgning


2. Underskriv med NemID


3. Lånet udbetales til Tandlægehuset Brønderslev

Låneeksempler
1 års Rentefri Lån
Samlet kreditbeløb 30.000 kr. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650 kr. Samlede kreditomkostninger 1.800 kr. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800 kr. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,45 %.

VIP Lån
Samlet kreditbeløb 30.000 kr. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682 kr. Samlede kreditomkostninger 10.909 kr. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909 kr.. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,74 %.

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. renter, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling af lån kræver positiv kreditgodkendelse.

Oplysning om øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.
1 års rentefrit lån
VIP lån

Vores priser


Det er kun en mindre del af de behandlinger vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af, de fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten.
Du kan se priserne på Tandlægeforeningens prisliste (pdf, nyt vindue)


Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 2 flader
895 – 975kr.


Flerfladet plastfyldning på stor kindtand (molar) i undermund på 3 flader
1399 – 1499 kr.


Krone af metal med påbrændt porcelæn i stor kindtand (molar) i undermund (uden stifter og opbygning)
4495 – 5995 kr.Rodbehandling i fortand, overkæbe (eksklusiv fyldninger)
825 – 1295 kr.


Rodbehandling i 3 kanaler, kindtand i undermunden (eksklusiv fyldninger)
2475 – 2995 kr.


Bro 3 led (erstatning for lille kindtand i overmunden af metal med påbrændt porcelæn uden stifter og opbygning)
13485 – 16995 kr.Operativ fjernelse af visdomstand (ikke ekstraktion)
995 – 3495 kr.


En lokalbedøvelse
250 – 320 kr.


Operativ fjernelse af tand
995 – 3495 kr.


Rodbehandling i 2 kanaler
1650 – 1995 kr.

Tilskud til tandbehandling

Der er nogle regler når man snakker om tilskud til tandbehandling. Se dem hos sundhedsstyrelsen her (nyt vindue)

Sygeforsikring Danmark

Det kan være en god ide at være medlem af Danmark. Læs om tilskud til voksnes tandbehandling (nyt vindue)
Læs om tilskud til tandprotetisk arbejde (nyt vindue)