Prissætning

Vi er klar over, at mange klinikker fokuserer på at gøre en behandling så billig som mulig. Vi er ikke tilhængere af disse løsninger, da de altid går på kompromis med kvalitet og holdbarhed.


Hos Tandlægehuset Brønderslev er det netop kvaliteten og holdbarheden, der er det vigtigste. Vi tilbyder dog altid flere behandlingsmuligheder, også i forskellige pris-niveauer. Og vi giver den nødvendige hjælp, så du kan vælge den løsning, der er rigtig for dig.

Finansiering med Sundhed+Ansøg om en Sundhed+ KreditTandlægehuset Brønderslev kan i samarbejde med Sundhed+ tilbyde en finansiering af din tandbehandling.


Gratis og uforpligtende
Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Du ansøger let, gratis og uforpligtende om en kredit og bliver samtidig medlem. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.

Fleksibel finansiering
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en fleksibel finansieringsordning. Du bestemmer selv hvor lang en periode du ønsker at afdrage over, og du kan vælge helt op til 60 måneder. Afhængig af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr.

Hurtigt og nemt
Ansøger du om en kredit via linket på denne side, kan vi søge dig frem i vores system, så snart din kreditansøgning er godkendt. Det tager normalt kun få minutter, før du er klar til at bruge din Sundhed+ Kredit.

Flerfladet plastfyldning på stor kindtand i underkæben (molar) på 2 flader
1319-1599 kr.


Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 3 flader
1295-1499 kr.


Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 4 flader
1465-1699 kr.


Flerfladet plastfyldning på stor kindtand i underkæben (molar) på 4 flader
1696-1799 kr.


Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 5 flader
2110-2499 kr.


Flerfladet plastfyldning på stor kindtand i underkæben (molar) på 5 flader
2110-2499 kr.Cementeret præfabrikeret stift i rodbehandlet tand inkl. 2 røntgenbilleder
1219-1219 kr.


Treleddet bro i ædelmetallegering med påbrændt porcelæn som erstatning for lille kindtand i underkæben, tilpasset og cementeret på vitale tænder
13485-16995 kr.Porcelænskrone til fortand i overkæben inkl. tilpasning og cementering på tand med levende nerve (pulpa) og inkl. røntgenbillede, bedøvelser, beslibning (præparation), midlertidig hætte (provisorium) og dokumentation af medicinsk udstyr.
5495-7495 kr.


Krone fremstillet i alternativt metal påbrændt porcelæn til stor kindtand i underkæben inkl. tilpasning og cementering på tand med levende nerve (pulpa) og inkl. røntgenbillede, bedøvelser, beslibning (præparation), midlertidig hætte (provisorium) og dokumentation af medicinsk udstyr.
5100-5995 kr.


Rodbehandling i 4 kanaler i stor kindtand i underkæben, inkl. nødvendige bedøvelser, nødvendige røntgenbilleder, udrensning, desinficering af rodkanaler samt tørlægning, rodfyldning og forsegling af rodkanaler ved kanalindgang samt dækfyldning på tyggefladen
3700-5495 kr.


Implantat. Indsættelse af tandimplantat i kæbebenet uden kæbehuleløft (sinusløft) men inkl. nødvendige røntgenbilleder, bedøvelse, operativ indsættelse af implantatskrue (fikstur) samt påmontering af dækskrue (healingcap) samt fjernelse af operationstråde (suturer).
14750-19750 kr.


Hård bideskinne til overkæben, inkl. tilpasning og aflevering samt første kontrol
3200-3200 kr.Tilskud til tandbehandling

Der er nogle regler når man snakker om tilskud til tandbehandling.

Se regler for tilskud hos sundhedsstyrelsen her (nyt vindue)

Sygeforsikring Danmark

Det kan være en god ide at være medlem af Danmark.


Læs om tilskud til voksnes tandbehandling (nyt vindue)

Læs om tilskud til tandprotetisk arbejde (nyt vindue)