Tandbehandlinger

Tandlægehuset Brønderslev tilbyder enhver form for tandbehandling – fra de små behandlinger til de mere tidskrævende og komplekse af slagsen. Du har også mulighed for at booke tid til et regelmæssigt tandeftersyn.

På denne side kan du skabe dig et overblik over vores behandlinger. Blandt vores mange udbudte behandlinger tilbyder vi rodbehandling, tandblegning, tandregulering og tandfyldning. Du kan ved at klikke på en behandlingstype læse alt om, hvad der kendetegner den givne behandling. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring en eller flere behandlinger, så kan du altid kontakte os.

Få den rette tandbehandling

En af vores fornemmeste opgaver er at sørge for, at du får tilbudt den helt rette tandbehandling. Dette sikrer vi os gennem en grundig forundersøgelse, hvor der bliver kigget på dine tænder og udarbejdet en individuel behandlingsplan. Som patient vil du blive sat godt ind i denne plan, og du har naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan trygt sætte din lid til vores tandlæger og tandteknikere, da de har mange års erfaring med at udføre tandbehandlinger og desuden har en stor interesse i at give dig en god oplevelse.

Tandlægehuset Brønderslev henvender sig selvfølgelig også til personer med tandlægeskræk, da vi tilbyder tandbehandlinger under narkose og sedering, hvis nødvendigt.

Indhent et tilbud på en tandbehandling

En tandbehandling er ikke bare en tandbehandling.

Der findes mange forskellige former for tandbehandlinger, hvor nogle er mere komplicerede end andre. Derfor vil prisen helt naturligt kunne variere fra behandling til behandling. Af følgende grund bør du indhente et tilbud, hvis du vil have et nøjagtigt svar på, hvad en rodbehandling eller en helt anden tandbehandling vil koste dig.

Skriv eller ring til os ved interesse.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.