Ang. Coronavirus



Vi har fra mandag den 11. maj helt åbent igen, og du kan derfor frit kontakte os.
Vi sidder klar på telefon 96465300

Sundhedsstyrelsen har åbnet for, at tandklinikker nu igen må udføre alle undersøgelser og behandlinger.

I de næste uger kontakter vi alle, der tidligere har fået udsat deres aftaler.

Du må dog kun komme på klinikken, hvis du er helt uden symptomer på sygdom.

Vi bruger alle de værnemidler, som myndighederne anviser, så vi kan passe på dig og os selv. Der er ingen ekstra gebyrer for det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Tandkroner

En tandkrone er en slags kappe, som sættes uden på en eksisterende tand for at undgå, at den tager yderligere skade. Formålet med tandkroner er i al sin enkelhed at forstærke og beskytte knækkede og svækkede tænder.

Den typiske krone er fremstillet af porcelæn, som er et robust og langtidsholdbart materiale. Dog findes der også tandkroner i mange andre materialer. Hos Tandlægehuset Brønderslev hjælper vi dig gerne med at vælge den helt rigtige krone – i det rigtige materiale og kvalitet.

Om en tandkrone vil gavne dig og dit smil afhænger af dine tænders sundhed. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få foretaget en undersøgelse med henblik på at fastslå, om en tandkrone vil være den ideelle løsning for dig.

Krone på tand

En tandkrone vil være en god løsning, hvis man enten har knækket et stykke af sin tand, eller hvis tanden er skadet fra tidligere behandlinger. Med en krone vil man nemlig kunne minimere risikoen for, at ens skadede tænder knækker eller på anden vis svækkes yderligere. De fleste mindre tandskader kan genoprettes med en tandkrone.

I dag fremstilles langt de fleste tandkroner af metal og porcelæn, hvor porcelæn er det mest anvendte materiale. Man opnår typisk det mest naturlige resultat med en porcelænskrone, hvorfor denne type krone bør være at foretrække. I visse situationer kan det dog være mere hensigtsmæssigt at anvende en metalkrone.

Behovet for en kronebehandling kan opstå i mange forskellige situationer. Det kan for eksempel være, at du har været uheldig at knække en tand ved at bide i noget hårdt eller har skadet din tand under sport. Lige meget hvordan skaden er opstået, bør du komme forbi vores klinik til en undersøgelse hurtigst muligt.

Hvad koster en tandkrone?

Selvom ens økonomi aldrig bør afholde en fra at få foretaget en nødvendig tandbehandling, så er det rart at vide, hvad tandbehandlingen kommer til at koste. Hos Tandlægehuset Brønderslev skilter vi klart og tydeligt med vores priser i vores prisoversigt, hvor prisen på krone af metal med påbrændt porcelæn bl.a. fremgår. Dog er priserne kun vejledende.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.