Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandpine

Tandpine er en af de mest ubehagelige smertetilstande, man kan blive udsat for. Desværre er det en smertetilstand, som rammer de fleste mennesker en eller flere gange i livet.

Lider du af tandpine? Så bør du søge tandlæge så hurtigt som muligt, så du kan komme i behandling og slippe af med dine smerter. Det er altid en god idé at blive undersøgt, uanset om tandpinen er forårsaget af det ene eller andet.

Hvorfor opstår tandpine?

Oplever du tyggesmerter, ømhed eller hævelse i tandkødet, bør du ikke lade stå til, men i stedet rette henvendelse til din tandlæge.

Tandpine kan opstå af mange forskellige årsager. De mest almindelige årsager til tandpine består af caries, betændelse og diverse skader. Det kan dog sagtens være, at din tandpine er opstået af en helt fjerde grund. Det finder du som regel kun ud af ved at blive undersøgt.

Det er en kendsgerning, at de fleste mindre tandsmerter går væk af sig selv, men oplever man vedvarende og tiltagende smerter, så skal man ikke forvente, at smerterne forsvinder af sig selv. Her vil det være nødvendigt med en behandling.

Tegn på tandpine

De fleste mennesker er ikke i tvivl om, hvorvidt de har tandpine eller ej, da tandpine ofte føles meget ubehageligt og hæmmende for patienten.

Du skal som udgangspunkt overveje at søge tandlæge, hvis du oplever smerter ved tygning, blødning fra tandkød eller hævelse omkring en tand. Tandpine kan være, og er ofte, et symptom på et mere alvorligt tandproblem, hvorfor det er hensigtsmæssigt at komme forbi vores klinik til en undersøgelse.

Tandlægehuset Brønderslev – Effektiv behandling af tandpine

Tandpine forsvinder sjældent fra den ene dag til den anden, men med den rette behandling vil du snart blive fri for de hæmmende tandsmerter. Det er her, at vi kommer ind i billedet, da vi har mange års erfaring med at behandle tandpine. Vi er også behjælpelige ved akut tandpine.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.