OPDATERET 16:00 DEN 7. APRIL 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

Nuværende restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Coronapas ikke nødvendigt
Det er ikke nødvendigt at have et coronapas eller negativ test for at komme til tandlæge. De almindelige retningslinjer om ikke at møde op hvis man er syg eller har symptomer gælder dog stadig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Tandskader

Tandskader er en bred betegnelse, idet man kan pådrage sig mange forskellige skader på tænderne. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man hurtigst muligt søger tandlæge, uanset om der er tale om en større eller mindre tandskade. En mindre skade kan nemlig sagtens vokse sig stor, hvis der ikke bliver grebet ind i tide.

Hos Tandlægehuset Brønderslev har vi mange års erfaring med at udbedre tandskader af forskellig art. Du har også mulighed for at få udbedret din tandskade, hvis du er blevet ramt af en skade i form af knæk eller slitage. Jo tidligere der bliver grebet ind, desto nemmere er det at udbedre skaden og sikre et godt resultat.

Specialister i udbedring af tandskader

Tænder er imponerende stærke, men det er ingen hemmelighed, at der i dagligdagen kan opstå situationer, som kan bringe tænderne i fare. De mest almindelige årsager til tandskader består af cykel- og faldulykker samt sportsuheld. En tandskade kan i princippet også opstå ved, at man bider i noget hårdt. En stor del af alle registrerede tandskader berører børn og unge, som er kommet til skade på cyklen e.l. Dog er der også rigtig mange voksne og ældre, som oplever tandskader af mere eller mindre alvorlig art.

Uanset årsagen til tandskaden bør du tage kontakt til os øjeblikkeligt, så vi kan se nærmere på skaden og komme med en faglig vurdering af, hvad der kan gøres.

Knækket tand? – Hjælpen er nær

Oplever du smerter efter et uheld, så bør du lægge vejen forbi vores klinik, selvom skaden ikke nødvendigvis er synlig. Usynlige skader kan nemlig være lige så alvorlige som de synlige. Derfor er det en god idé at blive undersøgt for en god ordens skyld.

Du er i sikre hænder hos os, hvad enten din skade omhandler en flækket tand eller en anden form for tandskade.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.