Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Bideskinner

Tandlægehuset Brønderslev står til din rådighed, hvis du døjer med hovedpine, tyggesmerter eller tandslid pga. problemer med bidfunktionen. En mulig løsning kan være en bideskinne, som findes i mange forskellige formater.

Skærer du tænder eller spænder i tyggemusklerne, så er det alfa og omega, at du får kigget på problemet ved første mulige lejlighed. Det er netop her, at vi kommer ind i billedet, da vi tilbyder en kompetent og grundig undersøgelse af dine tænder og en effektiv behandling.

Det er nemmest at forebygge og behandle skader på tænderne, hvis man starter behandlingen på et tidligt stadie.

Symptomer på bidfunktionsproblemer

Der er op til flere symptomer på bidfunktionsproblemer, hvor følgende hører til blandt de mest udbredte:

  • Isninger i tænderne
  • Tydelig tandslid
  • Smerter i kæberegionen
  • Hovedpine
  • Øresmerter

Oplever du et eller flere af disse symptomer, så bør du rette henvendelse til din tandlæge, som med en grundig undersøgelse kan klarlægge, hvad dine gener kommer af. I den anledning vil du også blive præsenteret for mulige behandlingsmuligheder.

En bideskinne er ofte den bedste løsning

Ingen regler uden undtagelser, men i langt de fleste tilfælde er bideskinnen den rette løsning på bidfunktionsproblemer. En bideskinne kan nemlig være med til at standse og forebygge tandslid, hvorfor den vil kunne gavne mange mennesker.

En bideskinne fungerer på den måde, at den placeres på tænderne, hvorfra den effektivt kan aflaste tyggemusklerne og kæbeledet. Du vil endvidere opleve, at bideskinnen beskytter dine tænder mod slid som følge af tænderskæren.

Det er både nemt og komfortabelt at bruge bideskinne, hvorfor det ikke er en løsning, du skal frygte. Med vores rådgivning vil du hurtigt lære, hvordan du bruger en bideskinne, hvad enten der er tale om den ene eller anden type skinne.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.