Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandblegning

Drømmer du om flotte og hvide tænder? Så vil en professionel udført tandblegning være svaret på dine bønner. Med en tandblegning er det nemlig muligt at behandle misfarvede tænder, så de igen bliver hvide og pæne.

Hos Tandlægehuset Brønderslev udfører vi to former for tandblegning – henholdsvis ekstern og intern tandblegning. Der er fordele og ulemper ved begge behandlingstyper, hvilken din behandler selvfølgelig vil kunne gøre dig meget klogere på.

En tandblegning er den sikre vej til et hvidere og flottere smil – og dermed et yngre og mere friskt udseende. Et pænere smil er typisk også lig med øget velvære og øget selvtillid, hvorfor pengene til en tandblegning er givet godt ud.

Effektiv blegning af tænder

Blegning af tænder kan gribes an på to forskellige måder. Man kan enten behandle tænderne internt eller eksternt.

Den eksterne blegning foregår ved, at man får udleveret skinner og blegegel, som man skal bruge hver dag i to uger, hvorefter man kan vælge yderligere behandling på klinikken, hvis det ønskes.

Den interne blegning foregår ved, at man fjerner misfarvninger inde i tanden, hvorefter blegematerialet ilægges, og der til slut lukkes med en midlertidig fyldning. Denne proces gentages, indtil tanden har fået en flot og naturlig farve, som matcher de andre tænder.

Om dine tænder skal bleges på den ene eller anden måde afgøres bedst i samråd med en professionel behandler. Hos Tandlægehuset Brønderslev deler vi glædeligt ud af vores ekspertise, når det kommer til tandblegning og andre behandlingstyper.

Hvad koster en tandblegning?

Da der findes forskellige måder at foretage en tandblegning på, vil prisen helt naturligt variere fra behandling til behandling. Du har dog mulighed for at få et prisoverslag, hvis du kommer forbi til en undersøgelse. Hos os er du altid sikret et godt resultat til en god pris.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.