Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandsmykker

I dag findes der rigtig mange forskellige smykketyper, hvor tandsmykker hører til blandt de nyere og mindre udbredte af slagsen. De fine smykker til tænderne er især populære hos unge kvinder, som ønsker at sætte prikken over i’et på et flot smil. Drømmer du også om et flot smil? Så bør du unde dig selv et tandsmykke eller to.

Der findes et væld af forskellige tandsmykker, så der findes helt sikkert også et smykke efter din smag. Du er meget velkommen til at kigge forbi vores klinik, hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder.

En verden af tandsmykker

Hos Tandlægehuset Brønderslev byder vi på en verden af tandsmykker – lige fra de små og enkle til de mere funky og farverige af slagsen. Med et så stort udvalg tør vi godt love, at der er noget for enhver smag. Du kan for eksempel få påsat et tandsmykke i guld eller hvidguld, hvis du vil være med på smykkemoden.

Der er ingen risici ved at få påsat et tandsmykke, idet monteringen er både nem og smertefri. Derfor skal du ikke være bange for, at dine tænder tager skade på nogen måde. Da vi sætter alle tandsmykker fast med et plastmateriale, kan vi garantere, at du ikke vil opleve smerter eller gener af nogen art, hverken undervejs eller efter. Det er altså ikke ligesom i gamle dage, hvor man lavede et hul for at fastholde smykket.

Gør din drøm om et tandsmykke til virkelighed

Ønsker du at dekorere dine tænder med flotte smykker, så kan du med fordel booke tid hos os, så vi kan virkeliggøre din drøm. Du kan evt. starte med at indhente et tilbud, hvis du gerne vil have det økonomiske på plads, før du træffer et valg.

Husk at man altid kan få fjernet et tandsmykke igen – nemt og smertefrit.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.