OPDATERET 08:00 DEN 6. JANUAR 2021

ANG. CORONAVIRUS

Vi har åbent som normalt.

De nye restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale kan udføre det kliniske arbejde. Du kan derfor fortsat trygt gå til tandlæge - tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer. Husk venligst at bruge mundbind og at holde afstand i venteværelset.

Utilpas?
Har du feber, er du forkølet eller utilpas, så bør du udsætte dit besøg på klinikken.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96465300 eller på mail info@entandbedre.dk

Tandkødssmil

Et tandkødssmil er, som ordet antyder, et smil, som viser en stor del af tandkødet.

Tandkødssmil er for de flestes vedkommende udelukkende et kosmetisk problem, som kan føre til lavt selvværd. Af følgende grund vælger mange at søge tandlæge eller anden behandler for at få lavet en tandkødskorrektion. Det har du også mulighed for at gøre, hvis du er ked af dit smil.

Der kan være forskellige årsager til, at tandkødet er så synligt, som det nu engang er. Tandkødssmil er typisk forårsaget af den genetiske arv, bivirkning efter indtagelse af medicin eller af en generel sundhedstilstand. Uanset årsagen bør man indlede en behandling, hvis man er utilfreds med sit smil grundet det lidt skæve forhold mellem tænder og tandkød.

Slip af med dit tandkødssmil

Selvom man skal kunne acceptere, hvem man er, og hvordan man ser ud, så er det naturligvis tilladt at gøre noget ved sit udseende, hvis der er noget, man er ked af. Det kan for eksempel være, at du er så ked af dit tandkødssmil, at du ikke tør at smile i offentligheden. Dette kan være et stort og hæmmende problem, som lettes løses vha. en tandkødskorrektion.

Det er med et relativt lille indgreb muligt at sænke overlæben, så dit tandkød bliver mindre synligt, når du smiler. Der findes dog også andre effektive måder at behandle et tandkødssmil på. I første omgang bør du tænke nøje over, om det er noget, du kan leve med, eller om du vurderer, at en behandling er nødvendig.

Hos Tandlægehuset Brønderslev har vi stor erfaring med at behandle patienter med meget synligt tandkød, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Tag blot kontakt via e-mail eller telefon.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.