Ang. Coronavirus


Vi holder åbent for dig, der skal have kritisk tandbehandling
Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov - og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det indbefatter. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?
Ring til klinikken.

Tandkødssmil

Et tandkødssmil er, som ordet antyder, et smil, som viser en stor del af tandkødet.

Tandkødssmil er for de flestes vedkommende udelukkende et kosmetisk problem, som kan føre til lavt selvværd. Af følgende grund vælger mange at søge tandlæge eller anden behandler for at få lavet en tandkødskorrektion. Det har du også mulighed for at gøre, hvis du er ked af dit smil.

Der kan være forskellige årsager til, at tandkødet er så synligt, som det nu engang er. Tandkødssmil er typisk forårsaget af den genetiske arv, bivirkning efter indtagelse af medicin eller af en generel sundhedstilstand. Uanset årsagen bør man indlede en behandling, hvis man er utilfreds med sit smil grundet det lidt skæve forhold mellem tænder og tandkød.

Slip af med dit tandkødssmil

Selvom man skal kunne acceptere, hvem man er, og hvordan man ser ud, så er det naturligvis tilladt at gøre noget ved sit udseende, hvis der er noget, man er ked af. Det kan for eksempel være, at du er så ked af dit tandkødssmil, at du ikke tør at smile i offentligheden. Dette kan være et stort og hæmmende problem, som lettes løses vha. en tandkødskorrektion.

Det er med et relativt lille indgreb muligt at sænke overlæben, så dit tandkød bliver mindre synligt, når du smiler. Der findes dog også andre effektive måder at behandle et tandkødssmil på. I første omgang bør du tænke nøje over, om det er noget, du kan leve med, eller om du vurderer, at en behandling er nødvendig.

Hos Tandlægehuset Brønderslev har vi stor erfaring med at behandle patienter med meget synligt tandkød, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Tag blot kontakt via e-mail eller telefon.

Kontakt os nu – vi kan også hjælpe dig.